Wanita Ini Hasilkan RM10,929.00 Dengan Kaedah Percuma Di Facebook

Sebenarnya jika dibuat dengan kaedah yang betul, tidak kiralah apa pun status anda, anda boleh menghasilkan jualan dengan Bisnes Affiliate ini.

Tidak kira walaupun anda berumur 50 tahun atau Suri rumah yang buta IT tetap boleh menghasilkan pendapatan lumayan.

Sebagai contoh Puan Salena yang telah menghasilkan jualan melebihi RM10k.

Beliau fokus menggunakan FB profile sahaja untuk promosikan produk affiliate.

Apa yang beliau lakukan sebenarnya mudah sahaja:

  • Gunakan FB profile untuk update posting yang related dengan produk affiliate tersebut. Sentiasa konsisten.
  • Elakkan terlalu promosi secara hard-sell. Tapi gunakan strategi soft-selling. Share story yang related dengan produk affiliate.
  • Jika jumlah friends anda kurang daripada 1,000 orang, saya sarankan agar anda tambah dulu friends anda secara konsisten setiap hari. Add friends di kalangan mereka yang ada interest yang sama dengan produk affiliate tersebut.
  • Invite friends anda untuk masuk ke dalam group whatsapp/telegram untuk anda explain lebih lanjut tentang produk affiliate.
  • Set tarikh & masa untuk anda LIVE di group whatsapp/telegram tersebut. Anda akan layan setiap soalan pada waktu berkenaan.
  • Anda boleh update secara berkala testimoni pembeli yang dah beli produk affiliate anda.
  • Sentiasa fokus untuk ulang langkah di atas secara berkala. Jangan stop kerana anda perlu sentiasa muncul di paparan newsfeed friends anda agar mereka sentiasa ingat anda.

Akhirnya beliau berjaya capai target jualan 5 angka pertama melalui affiliate!

rbmethod_salena1

 

Selepas konsisten beliau praktikkan strategi yang diajar, Puan Salena telah jana lebih RM7k jualan untuk satu produk affiliate yang beliau promosikan.

 

rbmethod_salena2

 

Dan yang terkini, beliau berjaya hasilkan jualan mencecah RM10,929.00 melalui promosi 1 produk affiliate sahaja!

 

rbmethod_salena3

 

Semua  jualan yang Puan Salena berjaya hasilkan ini adalah kerana beliau mengikut segala ilmu & panduan yang diajar kepadanya iaitu Affiliate Method.

Jika beliau boleh lakukan, anda juga pasti boleh!

AffiliateMethod: Strategi Praktikal Buat Duit Dengan Bisnes Affiliate

Untuk membantu anda memahami bagaimana untuk anda menjana pendapatan yang konsisten melalui Affiliate, saya telah rekodkan beberapa video sebagai rujukan anda.

Bagaimana AffiliateMethod boleh membantu anda buat duit melalui internet?

  • Affiliate Method adalah pakej video tutorial yang menerangkan modul-modul Bengkel Affiliate yang telah saya anjurkan sebelum ini.
  • Ia mengandungi 4 modul utama yang akan menerangkan secara lanjut untuk anda, teknik-teknik yang telah terbukti berkesan untuk menghasilkan jualan melalui produk-produk affiliate yang anda bakal promosikan.
  • Dengan kesemua modul padat ini, saya berani jamin ia akan membantu anda dari segi persiapan awal sehingga akhir bagaimana untuk terus konsisten menjana pendapatan melalui bisnes Affiliate di internet.

AffiliateMethod ini adalah sebagai panduan dan bukti sebenar tentang bagaimana anda juga boleh menjana pendapatan sekurang-kurangnya RM1,000 – RM10,000 anda yang pertama dengan menjual produk orang lain dan jana pendapatan tambahan melaluinya.

Jika anda berminat untuk mendapatkan “Video Tutorial Affiliate Method” dan mula jana pendapatan 4-5 angka setiap bulan, anda boleh dapatkannya dengan klik DISINI>>

 

Semoga bermanfaat!

– Syabani Zainon

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*