Sales Student di Shopee RM5,434.39 Sebulan

testimoni shopee

Salam bertemu kembali dalam blog bisnes online saya disini.

OK, hari ini saya nak kongsikan pula cerita rakan saya yang masih student di salah universiti dalam malaysia ni. 

Beliau baru sahaja beberapa bulan buat bisnes secara sambilan di marketplace Shopee ni. Walaupun masih baru, namun beliau boleh membuat jualan sebanyak RM5,434.39 dalam sebulan hanya dengan produk dropship dan pre order jer. Dan yang best nya lagi adalah dia seorang student yang masih lagi belajar dekat universiti. 

Nampak tak? Student pun dah boleh cari income sendiri dah sekarang. Tak perlu lagi bergantung 100% pada mak ayah. Nak seribu daya tak nak seribu dalih kan. 

 

Sebenarnya bukan susah sangat nak menjual di Shopee ni. Anda tak perlukan modal untuk membeli stok produk. Yang penting ada ilmu menjual yang betul. Tanpa ilmu anda tidak akan mampu mendapatkan hasil jualan yang konsistent setiap hari.

 

Untuk yang tiada modal, anda boleh mulakan dengan bisnes cara dropship dulu. dan lepas tu baru lah bergerak ke next level beli stok sendiri dan buat lebih banyak untung. heheheheehe…

Apa Maksud Dropship?

Sekarang ini sesiapa sahaja pernah dengar tentang bisnes cara dropship. Apa itu? mungkin anda tertanya-tanya bagaimana perniagaan dropship itu dijalankan dan mudah ke?
 
Mungkin agak janggal bagi mereka yang belum mengetahuinya lagi apakah itu kaedah dropship. Dropship sebenarnya salah satu cabang perniagaan internet cara mudah dan simple.
 

TANPA MODAL

Bagi seseorang yang baru berjinak-jinak dalam dunia bisnes,mereka pasti mahu bisness yang meminimakan modal.
 
Dropship ini adalah salah satu cara bisnes tanpa modal! Menarik kan?  Jana keuntungan tanpa modal adalah sesuatu yang tidak mustahil jika kena pada caranya.
 

KAEDAH DROPSHIP

Dropship hanya memerlukan anda mempromot barang tersebut dilaman jualbeli seperti Shopee dan Lazada. Sesuatu yang menarik, anda tidak perlu beli stok ataupun menyimpan stok.
 
Anda hanya perlu ambil gambar produk tersebut, iklankan. Bila anda dapat tempahan, anda hanya perlu hubungi supplier produk tersebut dan supplier itu sendiri yang akan menghantarkan untuk anda.
 
Sebut pula pasal harga, anda jual produk tersebut dengan harga pasaran dan anda bayar supplier tersebut dengan harga agent. Menarik bukan?

KAT MANA NAK DAPATKAN SUPPLIER DROPSHIP?

TONTON VIDEO DI BAWAH SAMPAI HABIS!!

Dah tonton?

Melalui file excel file yang akan saya beri, anda akan ade lebih kurang 200 – 300 produk dalam akaun Shopee anda.

So kalau anda upload excel tersebut ke dalam dalam 2 akaun Shopee, anda dah ade 400 produk dalam akaun Shopee. Kalau 3 akaun, dah ade 600 produk!

Kini CHANNEL X PRO bukan sahaja berkenaan Panduan Membuat Jualan Di Shopee, Lazada, 11street dan Lelong. Tetapi anda juga boleh..

1.   Boleh menjadi salah seorang dropshipper syarikat kami.

2.   File Excel akan disediakan bagi ke semua produk kami akan diberi kepada anda. Kami juga akan update berkenaan stock baru masuk, stock habis melalui Group Telegram yang kami sediakan. (24 jam support).

3.   Facebook Group Support.

dan pelbagai lagi!

Potong jari lah kalau dah ada 200++ produk dalam akaun Shopee Tuan / Puan, tapi masih tak dapat sales secara harian..

Jangan sampai anda terlepas peluang ini!

P.S. Secara logiknya, takkan anda tak boleh dapat jualan RM1500 pertama dalam masa 4 minggu jika ada lebih 200+ produk dalam akaun Shopee anda? Ini pun dah kira sedikit kalau RM1500 dalam masa 4 minggu!

Take it or leave it!

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*