Nak belajar buat duit tambahan? Baca post ni…

ANDA SEDANG MENCARI PELUANG UNTUK TAMBAH PENDAPATAN?

Ketahui 7 Rahsia Bagaimana “Menyedut” RM8k-RM12k Jualan Setiap Bulan Tanpa Henti Di Shopee Dengan Hanya Menjadi Agen DROPSHIP sahaja!

hai…

 

Kami faham masalah anda dan kami tahu anda sedang pening dan runsing untuk mencari pendapatan tambahan. Betul?

 

Sebab itu anda sekarang berada di page ini…dan bukan anda sahaja yang mengalami masalah ini, tetapi ramai lagi orang diluar sana yang sedang mengahadapi situasi yang sama seprti anda.

 

Masing – masing bergelut dengan komitmen nak bayar yuran sekolah anak, nak sara anak isteri makan minum, nak belikan pakaian yang cantik dan selesa. Nak bayar bil2 bulanan, sewa rumah, minyak, tol, dan macam2 lagi lah komitmen yang perlu diselesaikan setiap bulan.

 

Itu belum campur lagi dengan perbelanjaan perubatan jika sakit demam. Nak bawa keluarga pergi jalan-jalan lagi sekurang – kurangnya setahun 1 atau 2 kali kan.

 

Saya percaya majoriti daripada kita ada masalah kewangan. Namun, orang yang bijak tidak akan lari daripada masalah.

 

 

Sebaliknya mereka berfikir, bagaimana cara nak menyelesaikan-nya. Salah satu caranya adalah menambah jumlah ‘Side-Income’ kita. Kerja tetap anda masih boleh diteruskan. Itu kerjaya utama anda.

 

Tapi bagaimana nak tambah pendapatan sampingan tanpa ganggu kerja utama kita?

 

Cara yang terbaik saat ini ialah…

Mulakan Bisnes Secara Dropship Di Shopee

Bayangkan setiap hari anda terima order macam ni walau sekadar dropship.. seronok kan? 

Walaupun cara bisnes ni mudah tapi tak ramai orang tahu ….

 

Hari ini saya share RAHSIA daripada salah sorang peniaga di shopee iaitu Tuan Alfa dari Sabah. Seorang dropshiper yang sangat aktif di platform shopee. 

 

Tuan Alfa ni ada kemahiran dalam bidang dropship dan dia juga berhasil membuat jualan di shopee 5 angka setiap bulan hanya secara dropship dengan menjual produk X sahaja…

Bisnes Di Shopee Sesuai Dibuat Secara Sambilan…

Berniaga di Shopee ni sangat sesuai untuk orang yang dah ada kerja tetap dan nak buat kerja sambilan dari rumah untuk tambah pendapatan. Sebabnya nanti saya akan ceritakan di bawah…

“Shopee Ni Apa Sebenarnya?.”

Shopee adalah platform/marketplace untuk penjual online mengiklankan barang – barang jualan mereka, sama seperti Lazada, 11street dan Lelong.

Serius! Anda RUGI BESAR jika tak ambil

peluang ini.

Jika sebelum ini anda biasa menjual di Facebook @ Instagram, mulai hari ini anda perlu mula menjual di Shopee. 

 

Seriusss.. produk anda sangat senang terjual! Shopee adalah platform online yang terbaik untuk anda mencuba kerana :

  • Senang diuruskan.
  • Konsep jual beli yang sesuai dengan strategi dropship @ pre-order.
  • Senang diuruskan.
  • Konsep jual beli yang sesuai dengan strategi dropship @ pre-order.
  • Boleh listing hanya menggunakan handphone jer.

Kenapa Anda Perlu Berniaga Di Shopee?

  • Tak payah susah - susah nak fikir pasal teknik2 marketing bagai.
  • Tak perlu nak wasap sampai ber jam2 sampai bateri kong nak closing.
  • Biasanya orang terus beli tanpa bertanya apa - apa pun.
  • Anda cuma buat iklan ikut niche produk tu dan monitor je sales masuk.
  • Sementara tunggu iklan jalan dan ada pembeli, anda boleh pergi lepak2 dulu atau buat kerja lain. Ini dapat yang lain pun dapat jugak..
  • Tau - tau order masuk jer baru proses barang dan pergi pos pada customer. Kalau buat dropship terus forwardkan sales tu pada supplier jer. Nanti diorang yang uruskan postage
  • Traffik di marketplace shopee ni berjuta - juta orang setiap hari. Semua dah bersedia bawa duit nak membeli.
  • Shopee ada sediakan banyak program SALES FESTIVAL seperti 9.9 day, 11.11 Festival, 12.12 Birthday sales dan termasuk Shocking Sales yang anda selalu boleh join.
  • Shopee jugak ada sediakan Free Marketing untuk seller2 dalam shopee. Siap tolong buat retargeting lagi tau.
  • Dan macam - macam lagi lah...

Berniaga kat shopee sangat mudah sebab tak payah susah – susah nak iklan post ke facebook setiap hari dan gentel wasap sampai tengah malam nak close sale. 

 

So, memang platform ni sangat sesuai untuk korang yang masih bekerja dan tak ada banyak masa nak uruskan bisnes macam saya ni. 

Tapi kalau korang buat betul – betul bisnes di shopee ni. Saya gerenti income bisnes korang nanti boleh bit gaji yang sediada sekarang ni…

 

Best kan? 

 

Tapi kalau korang tak ambik peluang ni memang rugi sebab apa?

 

Sebab rezeki dah kat depan mata…sekarang ni ramai suri rumah yang dah dapat income sampai 

4 – 5 angka sambil – sambil jaga anak kat rumah ja.

 

Tak jelaous ker?

 

Memang masyuk berniaga kat Shopee ni kalau kita cukup ilmu. Sekarang nak belajar buat bisnes kat  Shopee ni bukan lagi masalah sebab ada 1 panduan video khas yang mengajar anda untuk berbisnes kat Shopee ni dengan cara DROPSHIP sahaja. 

 

Panduan tersebut adalah: Raja Dropship Shopee

 

Terus terang lah saya cakap, jika anda memang masih newbie dan tak tahu langsung pasal bisnes dropship di shopee..Ini lah dia panduan yang TEPAT untuk anda rujuk. Ceduk sebijik – sebijik ja ilmu dalam ni dan terus start buat income di shopee walaupun hanya secara dropship. 

 

Insyaallah hasil dia memang lumayan..hehehehe

 

Memang rekomen sangat – sangat lah korang kalau nak start buat bisnes kat shopee guna panduan ni…

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR DALAM PAKEJ VIDEO INI ADALAH: 

 

7 Rahsia Dan Kunci Utama Dalam Menghasilkan Income lumayan Di Shopee..

  • Senarai Hot Supplier Dropship - Untuk hasilkan pendapatan lumayan sebagai agen dropship sudah tentunya anda memerlukan senarai supplier yang “ UP TO DATE” dan serius berurusan dengan anda walaupun anda hanya agen dropship. Dalam pakej ini kami dah bagi siap-siap senarai lebih dari 50 SUPPLIER! (Video 4 – 30 Min)
  • Niche Di Shopee – Niche apa yang PALING MENDAPAT SAMBUTAN? Raja Dropship akan tunjukkan! Selepas ini tak perlu lagi main hentam je letak apa-apa produk. (Video 2 – 22 Min)
  • Market Research - Huh! Apa ni? Ini lah bahagian yang paling penting iaitu bagaimana nak ketahui apa yang PELANGGAN MAHU dan PERLUKAN! Jika kita tahu keperluan dan kehendak pelanggan kita, pasti lebih mudah untuk kita hasilkan jualan di shopee! (Video 3 – 50 Min)
  • Produk Research – Kalau anda tidak tahu bagaimana nak buat produk research, pasti anda TIDAK TAHU PILIH PRODUK apa dan produk yang bagaimana boleh membuat pelawat tak sabar bayar kepada anda! Video ini akan tunjukkan! (Video 5 – 41 Min)
  • Teknik Listing – Jika anda fikir nak listing barang sekadar upload produk “gitu-gitu” sahaja, MAKA ANDA SILAP BESAR Ketahui kaedah listing yang kami tunjukkan untuk generate “ROI” yang tinggi untuk setiap pelawat yang nampak LISTING ANDA. (Video 8 – 37 Min)
  • Pro Marketing – Ketahui degan betul tools dan kemudahan yang disediakan oleh pihak Shopee sendiri. Jangan disebabkan anda TERLEPAS PANDANG anda pun TERLEPAS banyak CUSTOMER! (Video 11 – Video 18 )
  • Shopee Empire – Ini adalah strategi “SECRET” yang kami tak dedahkan pada sesiapa pun sebelum ini. Tujuan dia ialah bagaimana nak dapatkan pelanggan yang “BERULANG” dengan mengumpul LIST & DATABASE pelanggan. Kalau nak harap pelanggan baru sahaja setiap masa, lama-lama store anda akan MATI! (VIDEO BONUS )

Jika anda mahir ketujuh-tujuh rahsia ini. Peluang untuk anda jana 5 ANGKA setiap bulan di shopee LEBIH TINGGI!

 

Anda juga lebih bebas dari segi masa, boleh buat secara sambilan dan tidak ganggu “MASA PENTING” anda.

 

Tapi jika anda boleh GANDAKAN LAGI USAHA ANDA. Tak mustahil anda boleh buat secara FULL TIME!

JUMLAH KESELURUHAN VIDEO BUAT MASA INI : 21 VIDEO

APA YANG ISTIMEWANYA PAKEJ VIDEO PANDUAN INI ADALAH: 

1. Dihasilkan oleh AGEN DROPSHIP sendiri yang AKTIF!

Jika anda mahu mahir dalam membina kapal, belajar lah dari tukang buat kapal yang sudah ada pengalaman supaya anda dapat ilmu yang betul dan tepat. Panduan ini memang 100% dihasilkan dari pengalaman dari agen dropship yang aktif! 

 

2. Pembelajaran dalam FORMAT VIDEO! 

Dengan format video, anda ibarat ada seseorang COACH yang tunjukkan apa langkah yang patut anda buat, anda cuma perlu follow sahaja step by step. Anda seorang newbie atau seorang yang BUTA IT sekalipun boleh follow! 

 

3. Group Support & BIMBINGAN disediakan

Anda akan dimasukkan ke dalam Facebook Group khas untuk support dan bimbingan. FB group lebih mudah untuk anda buat sebarang rujukan kemudian.

 

4. Senarai HOT SUPPLIER didedahkan!

Ini adalah senarai listing yang digunakan sendiri oleh Tuan Alfa, anda tak perlu lagi spent masa berhari-hari untuk dapatkan contact supplier dropship yang berkualiti! 

Apa Kata Tuan Cornelius Henry Selepas Beliau Tonton Pakej Video Ini..

Apa macam? Dah faham sekarang macamana NAK BUAT & BERJAYA dengan BISNES DROPSHIP di Shopee ni? Mudah jer kan…“. 

“Ok..Baiklah saya dah faham sekarang..

Saya nak ambil peluang ini”. 

 

Tunjukkan Saya Macamana Caranya?..

Isikan Nama & Email di bawah ni..

 

Nanti saya tunjukkan cara bagaimana anda boleh dapatkan VIDOE PANDUAN ini dan terus mula buat BISNES DROPSHIP di shopee sahaja  tetapi income 5 angka sebulan. 

*Kami benci SPAM, maklumat anda selamat bersama kami

Disclaimer : Artikel yang ditulis di dalam laman web ini adalah sebagai panduan/rujukan. Hasil yang diperoleh oleh setiap individu mungkin berbeza dan mengikut usaha masing – masing. 

All Right Reserved 2018 – www.syabanizainon.com | Raja Dropship Shopee