Rahsia Shopee

JOM BUAT DUIT DENGAN SHOPEE!!

Jika anda sudah mencuba pelbagai kaedah untuk menjana pendapatan online tetapi masih lagi tidak berhasil, ini mungkin berita baik buat anda.. 

Anda tak perlu buat iklan fb ads, tak perlu buat website , malah tak perlu nak pening2 handel order, tak perlu susah-susah dapatkan traffik.. 

Semuanya shopee sudah sediakan! 

Kenapa SHOPEE??Apa Kelebihan Dia??

1) Pelawat yang sangat ramai, kini shopee malaysia merupakan website no 12 yang paling banyak dilawati.. 

 

2) Mesra pengguna, nak daftar senang nak jual senang tanpa sebarang peraturan yang terlalu ketat.. percuma pulak tuh.. 

 

3) Ada rebate pos laju (sb jv) … bawah 5kg free!! 

 

4) Sistem shopee ala2 media social.. boleh follow, boleh pm/chat.. boleh follow up.. 

 

5) Boleh Sync dengan Instagram, kalau anda jual barang kat instagram, tak perlu reupload dah… connect terus dengan shopee 

 

Banyak lagi lah kelebihan dia macam offer2 yang dia bagi… ni pun dah cukup buat saya tertarik nak jual kat shopee… 

 

Shopee juga sesuai untuk anda yang baru nak masuk dalam bidang ecomeerce ni sebelum menjual di platform yang lain…. 

 

Rakan saya ada menyediakan panduan shopee buat anda yang berminat, klik butang “Saya Nak Belajar” di bawah.. 

All Right Reserved – 2018 | syabanizainon.com | Rahsia Shopee