Nak belajar buat duit tambahan? Baca post ni…

ANDA SEDANG MENCARI PELUANG UNTUK TAMBAH PENDAPATAN?

Tapi tak ada modal untuk nak mula perniagaan?

 

Jangan Risau..Anda Sekarang Berada Di Tempat yang Betul

 

Kami akan bantu dan guide anda sampai dapat income yang anda inginkan…

Sahabat…


Kami faham masalah anda dan kami tahu anda sedang pening dan runsing untuk mencari pendapatan tambahan. Betul?


Sebab itu anda sekarang berada di page ini…dan bukan anda sahaja yang mengalami masalah ini, tetapi ramai lagi orang diluar sana yang sedang mengahadapi situasi yang sama seprti anda.


Masing – masing bergelut dengan komitmen nak bayar yuran sekolah anak, nak sara anak isteri makan minum, nak belikan pakaian yang cantik dan selesa. Nak bayar bil2 bulanan, sewa rumah, minyak, tol, dan macam2 lagi lah komitmen yang perlu diselesaikan setiap bulan.


Itu belum campur lagi dengan perbelanjaan perubatan jika sakit demam. Nak bawa keluarga pergi jalan-jalan lagi sekurang – kurangnya setahun 1 atau 2 kali kan.


Saya percaya majoriti daripada kita ada masalah kewangan. Namun, orang yang bijak tidak akan lari daripada masalah.


Sebaliknya mereka berfikir, bagaimana cara nak menyelesaikan-nya. Salah satu caranya adalah menambah jumlah ‘Side-Income’ kita. Kerja tetap anda masih boleh diteruskan. Itu kerjaya utama anda.


Tapi bagaimana nak tambah pendapatan sampingan tanpa ganggu kerja utama kita?


Cara yang terbaik saat ini ialah…

Mulakan Bisnes Secara Dropship Di Shopee

“Saya Kongsikan Rahsia Bagaimana Site Engineer Ini Hasilkan RM90K Dalam Masa 1 Bulan Sahaja Di Shopee”

Walaupun cara bisnes ni mudah tapi tak ramai orang tahu ….

 

Hari ini saya share RAHSIA daripada salah sorang peniaga di shopee. Ariel collections (nama pangilan) adalah seorang site engineer di johor dan masih bekerja sehingga ke saat blog ini ditulis, beliau berbisnes di shopee hanya sambilan sahaja untuk beliau menambah pendapatan.

 

Walaupun hanya part time…. Hasil jualan Ariel collections di shopee mencecah lebih RM90,000.00 dalam masa hanya 28 hari sahaja…

Bisnes Di Shopee Sesuai Dibuat Secara Sambilan…

Berniaga di Shopee ni sangat sesuai untuk orang yang dah ada kerja tetap dan nak buat kerja sambilan dari rumah untuk tambah pendapatan. Sebabnya nanti saya akan ceritakan di bawah…

“Shopee Ni Apa Sebenarnya?.”

Shopee adalah platform/marketplace untuk penjual online mengiklankan brang – barang jualan mereka, sama seperti Lazada, 11street dan Lelong.

Menjual di Shopee lebih mudah mendapat pembeli.

Ini buktinya, beliau first time menjual jersey di shopee. Baru belajar listing jersey beliau ke dalam marketplace Shopee, tak sampai 2 jam kemudian terus ada orang beli. 

 

Nampak tak?… senang giler jual barang kat shopee ni!

Serius! Anda RUGI BESAR jika tak ambil

peluang ini.

Jika sebelum ini anda biasa menjual di Facebook @ Instagram, mulai hari ini anda perlu mula menjual di Shopee. 

 

Seriusss.. produk anda sangat senang terjual! Shopee adalah platform online yang terbaik untuk anda mencuba kerana :

  • Senang diuruskan.
  • Konsep jual beli yang sesuai dengan strategi dropship @ pre-order.
  • Senang diuruskan.
  • Konsep jual beli yang sesuai dengan strategi dropship @ pre-order.
  • Boleh listing hanya menggunakan handphone jer.

Kenapa Anda Perlu Berniaga Di Shopee?

  • Tak payah susah - susah nak fikir pasal teknik2 marketing bagai.
  • Tak perlu nak wasap sampai ber jam2 sampai bateri kong nak closing.
  • Biasanya orang terus beli tanpa bertanya apa - apa pun.
  • Anda cuma buat iklan ikut niche produk tu dan monitor je sales masuk.
  • Sementara tunggu iklan jalan dan ada pembeli, anda boleh pergi lepak2 dulu atau buat kerja lain. Ini dapat yang lain pun dapat jugak..
  • Tau - tau order masuk jer baru proses barang dan pergi pos pada customer. Kalau buat dropship terus forwardkan sales tu pada supplier jer. Nanti diorang yang uruskan postage
  • Traffik di marketplace shopee ni berjuta - juta orang setiap hari. Semua dah bersedia bawa duit nak membeli.
  • Shopee ada sediakan banyak program SALES FESTIVAL seperti 9.9 day, 11.11 Festival, 12.12 Birthday sales dan termasuk Shocking Sales yang anda selalu boleh join.
  • Shopee jugak ada sediakan Free Marketing untuk seller2 dalam shopee. Siap tolong buat retargeting lagi tau.
  • Dan macam - macam lagi lah...

Berniaga kat shopee sangat mudah macam saya cerita kat atas tadi. Saya tak payah susah – susah nak iklan post ke facebook setiap hari dan gentel wasap sampai tengah malam nak close sale. 

 

So, memang platform ni sangat sesuai untuk korang yang masih bekerja dan tak ada banyak masa nak uruskan bisnes macam saya ni. 

Tapi kalau korang buat betul – betul bisnes di shopee ni. Saya gerenti income bisnes korang nanti boleh bit gaji yang sediada sekarang ni…

 

Best kan? 

 

Tapi kalau korang tak ambik peluang ni memang rugi sebab apa?

 

Sebab rezeki dah kat depan mata…sekarang ni ramai suri rumah yang dah dapat income sampai 

4 – 5 angka sambil – sambil jaga anak kat rumah ja.

 

Tak jelaous ker?

 

Memang masyuk berniaga kat Shopee ni kalau kita cukup ilmu. Sekarang nak belajar buat bisnes kat  Shopee ni bukan lagi masalah sebab ada 1 panduan khas yang mengajar anda untuk berbisnes kat Shopee ni..

 

Panduan tersebut adalah: Ebook Panduan Part Time Shopee.

 

Terus terang lah saya cakap, saya pun ceduk sebijik – sebijik ja ilmu dalam ni untuk buat bisnes kat Shopee ni. 

 

Alhamdulillah hasil dia memang lumayan..hehehehe

 

Memang rekomen sangat – sangat lah korang kalau nak start buat bisnes kat shopee guna panduan ni…

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR DALAM EBOOK INI ADALAH: 

  • Step by step Cara Mendaftar di Shopee.
  • Cara setup setting kedai kita supaya lebih menarik dan trusted.
  • Cara buat marketing supaya lebih ramai orang dapat nampak produk kita.
  • Cara buat offer supaya buyer memilih produk kita berbanding produk orang lain.
  • Fungsi-fungsi menarik yang ada di Shopee.
  • Cara buat listing banyak dalam masa sekejap jer.
  • Strategi untuk mendapatkan jualan pertama di Shopee.
  • Cara Aktifkan Free Shipping Program (SSL).
  • Tips dan Trick untuk membuat jualan laju dan berganda.
  • Teknik Segera bagi mendapatkan modal di Shopee.
  • Cara nak kekalkan rating dan maintain sale setiap bulan.
  • Cara menggunakan My Ads Shopee dengan menggunakan minimum kos.
  • dan banyak lagi...

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR DALAM EBOOK INI ADALAH: 

1. Kita akan disediakan siap-siap senarai produk yang anda boleh listing (dlm format excel). Anda hanya perlu upload dengan cara bulk upload dalam 5 minit jer semua 200 produk dah ready dalam store Shopee dan edit sikit2 jer. Ini bermakna, anda boleh mula buka akaun Shopee dan terus ada 200 produk di Store anda.. Senang kan? tak payah susah – susah nak buat research lagi dah.

 

2. Kita akan diajar step by step bermula dengan bagaimana nak mendaftar di shopee, tips dan trick berniaga di shopee sehinggalah cara nak dropship 200 produk tersebut. Tak perlu susah2 untuk anda pack dan pos sendiri lagi.

 

3. Kita akan diajar cara berniaga di Shopee secara PART TIME. Tak kisah lah anda masih bekerja ke, tengah ada bisnes lain ke.. anda tetap boleh berniaga di Shopee. Yang paling best, Group Support melalui Telegram juga disediakan. Anda tak perlu risau lagi kalau ada soalan nak tanya.

“Tapi..nak ambik produk kat mana? Perlu simpan stok ker? Berapa modal? ..

Jangan risau..Kami dah fikirkan masalah ini untuk anda. Kami dah sediakan 200 lebih produk untuk anda upload terus ke kedai shopee anda sekali gus…

Nanti Kalau Ada Masalah Macamana? Ada Orang Guide Tak?..

Jangan risau… memang kami dah sediakan GROUP SUPPORT KHAS untuk anda bertanya jika ada masalah nanti…

“Ok..Baiklah saya dah faham sekarang..

Saya nak ambil peluang ini”. 

 

Tunjukkan Saya Macamana Caranya?..

JIKA ANDA INGIN DIBANTU MEMBINA BISNES DROPSHIP DI SHOPEE DGN KOS YANG RENDAH

 

Isikan Nama & Email di bawah ni..

 

Nanti saya tunjukkan cara bagaimana korang boleh dapatkan ebook ni dan terus start buat bisnes PART TIME di shopee tetapi income 5 angka sebulan seperti full time.

*Kami benci SPAM, maklumat anda selamat bersama kami

Disclaimer : Artikel yang ditulis di dalam laman web ini adalah sebagai panduan/rujukan. Hasil yang diperoleh oleh setiap individu mungkin berbeza dan mengikut usaha masing – masing. 

All Right Reserved 2018 – www.syabanizainon.com | Panduan Part Time Shopee