Info Terkini…

PANDUAN PART TIME SHOPEE TERLAJAK LARIS MACAM GORENG PISANG CHEESE…

Hebat betul penangan Panduan Part Time Shopee ni…sejak dilancarkan dari awal Novermber 2018 sehingga ke saat ini jualan macam gorang panas. 

 

Walaupun harga yang tawarkan semakin naik tapi bagi sesiapa yang nampak peluang bisnes di shopee ni memang bukan satu halangan sebab mereka tahu akan dapat lebih PULANGAN nanti lepas mereka sertai bisnes di platform Shopee yang betul-betul tengah naik dan Trending sekarang ni…

 

Jadi, dengan pelaburan serendah hanya RM159 sahaja mereka akan peroleh keuntungan berlipat – lipat kali ganda dengan ilmu yang dicurahkan oleh penulis berpengalaman ebook ini. 

 

Harga pengenalan yang diterbitkan adalah bermula dari RM99 megikut batch dan kuota tertentu dan dinaikkan kepada beberapa peringkat RM109, RM129, RM149 dan sehingga blog ini ditulis dengan harga RM159. Harga akhir atau harga sebenar ebook panduan ini adalah RM169. 

 

Anda boleh lihat screenshot di  bawah : 

Panduan Part Time Offer Anda Mulakan Bisnes Secara Dropship Sahaja Di Shopee

Team panduan Part Time Shopee yang diterajui oleh tuan Ariels collection bersama Team China Method telah berpakat utnuk menyediakan sebanyak 200 lebih produk untuk diniagakan secara dropship sahaja kepada seller – seller baru yang ingin memulakan bisnes di platform Shopee ini secara Part Time atau kekurangan modal untuk membeli stok produk untuk jualan.

 

 

Sebagai alternatif kepada masalah ini Team Panduan Part Time Shopee telah sediakan pelbagai niche produk termasuk kasut sukan berjenama, bagpack, sminggle, cadar,  produk untuk dapur, Sling bag, jam tangan berjenama, T-shirt berjenama dan banyak lagi niche2 lain yang akan dimasukkan dari masa ke semasa sehingga ke 1000 produk secara berperingkat. 

 

 

Oleh itu, bagi anda yang menyertai dropship bersama Team Panduan Part Time Shopee sangat beruntung kerana tidak perlu lakukan kerja – kerja yang rumit seperti mencari winning produk, mencari trusted supplier, masukkan list produk, pembungkusan dan penghantaran kepada customer. 

 

 

Pihak Team Panduan Part Time Shopee telah sediakan semuanya untuk anda mulakan dengan dengan mudah dan cepat. 

Memang untuk mulakan bisnes di shopee ini mudah dan percuma sahaja tetapi jika tidak kena pada caranya dan selok belok games dalam bisnes di shopee ni, ramai yang tewas dan hampa dengan jualan mereka di shopee. 

 

Ada banyak perkara yang anda perlu tahu dan lakukan untuk pastikan anda mendapat jualan bahkan dapat buat untung 4 -5 angka setiap bulan. Antaranya adalah :

 

1 – Step by step Cara Mendaftar di Shopee.

 

2 – Cara setup setting kedai kita supaya lebih menarik dan trusted.

 

3 – Cara buat marketing supaya lebih ramai orang dapat nampak produk kita.

 

4 – Cara buat offer supaya buyer memilih produk kita berbanding produk orang lain.

 

5 – Fungsi-fungsi menarik yang ada di Shopee.

 

6 – Cara buat listing banyak dalam masa sekejap jer.

 

7 – Strategi untuk mendapatkan jualan pertama di Shopee.

 

8 – Cara Aktifkan Free Shipping Program (SSL).

 

9 – Tips dan Trick untuk membuat jualan laju dan berganda.

 

10 – Teknik Segera bagi mendapatkan modal di Shopee.

 

11 – Cara nak kekalkan rating dan maintain sale setiap bulan.

 

12 – Cara menggunakan My Ads Shopee dengan menggunakan minimum kos.

 

dan banyak lagi…

 

Semua ini akan didedahkan oleh Panduan Part Time Shopee ini dalam beberapa kompilasi ebook yang disediakan khas untuk anda. Lihat gambar di bawah:

“Betul ker boleh duit dengan shopee ni?.”

Baiklah, oleh kerana ebook panduan ini sangat laris dalam masa yang singkat kerana ilmu dan
pengalaman yang dicurahkan dalam ebook ini bukan ilmu biasa – biasa tetapi ilmu yang boleh
ubah nasib dan tahap kewangan seseorang jika dipraktikakn secara konsisten. Jadi ia jugak
mesti lah datang bersama dengan bukti – bukti kejayaan yang sebenar. 

 

Anda boleh lihat sendiri hasil jualan oleh penulis ebook ini sendiri dalam hanya 10 hari sahaja beliau berjaya memperoleh lebih dari RM30,000 dan ia hanya menjual di shopee.

Bukan itu sahaja bahkan masih banyak lagi testimoni – testimoni yang dah berjaya buat jualan di shopee walaupun masih baru dapatkan ebook panduan dan praktikkan segala ilmu yang diajarkan. Dan itu sudah cukup  bagus sebagai seller baru di shopee yang masih belum ada rating dari pembeli.

Ini buktinya, beliau first time menjual jersey di shopee. Baru belajar listing jersey beliau ke dalam marketplace Shopee, tak sampai 2 jam kemudian terus ada orang beli. 

 

Nampak tak?… senang giler jual barang kat shopee ni!

Serius! Anda RUGI BESAR jika tak ambil

peluang ini.

Jika sebelum ini anda biasa menjual di Facebook @ Instagram, mulai hari ini anda perlu mula menjual di Shopee. 

 

Seriusss.. produk anda sangat senang terjual! Shopee adalah platform online yang terbaik untuk anda mencuba kerana :

  • Senang diuruskan.
  • Konsep jual beli yang sesuai dengan strategi dropship @ pre-order.
  • Senang diuruskan.
  • Konsep jual beli yang sesuai dengan strategi dropship @ pre-order.
  • Boleh listing hanya menggunakan handphone jer.

Kenapa Anda Perlu Berniaga Di Shopee?

  • Tak payah susah - susah nak fikir pasal teknik2 marketing bagai.
  • Tak perlu nak wasap sampai ber jam2 sampai bateri kong nak closing.
  • Biasanya orang terus beli tanpa bertanya apa - apa pun.
  • Anda cuma buat iklan ikut niche produk tu dan monitor je sales masuk.
  • Sementara tunggu iklan jalan dan ada pembeli, anda boleh pergi lepak2 dulu atau buat kerja lain. Ini dapat yang lain pun dapat jugak..
  • Tau - tau order masuk jer baru proses barang dan pergi pos pada customer. Kalau buat dropship terus forwardkan sales tu pada supplier jer. Nanti diorang yang uruskan postage
  • Traffik di marketplace shopee ni berjuta - juta orang setiap hari. Semua dah bersedia bawa duit nak membeli.
  • Shopee ada sediakan banyak program SALES FESTIVAL seperti 9.9 day, 11.11 Festival, 12.12 Birthday sales dan termasuk Shocking Sales yang anda selalu boleh join.
  • Shopee jugak ada sediakan Free Marketing untuk seller2 dalam shopee. Siap tolong buat retargeting lagi tau.
  • Dan macam - macam lagi lah...

Berniaga kat shopee sangat mudah macam saya cerita kat atas tadi. Saya tak payah susah – susah nak iklan post ke facebook setiap hari dan gentel wasap sampai tengah malam nak close sale. 

 

So, memang platform ni sangat sesuai untuk korang yang masih bekerja dan tak ada banyak masa nak uruskan bisnes macam saya ni. 

Tapi kalau korang buat betul – betul bisnes di shopee ni. Saya gerenti income bisnes korang nanti boleh bit gaji yang sediada sekarang ni…

 

Best kan? 

 

Tapi kalau korang tak ambik peluang ni memang rugi sebab apa?

 

Sebab rezeki dah kat depan mata…sekarang ni ramai suri rumah yang dah dapat income sampai 

4 – 5 angka sambil – sambil jaga anak kat rumah ja.

 

Tak jelaous ker?

 

Memang masyuk berniaga kat Shopee ni kalau kita cukup ilmu. Sekarang nak belajar buat bisnes kat  Shopee ni bukan lagi masalah sebab ada 1 panduan khas yang mengajar anda untuk berbisnes kat Shopee ni..

 

Panduan tersebut adalah: Ebook Panduan Part Time Shopee.

 

Terus terang lah saya cakap, saya pun ceduk sebijik – sebijik ja ilmu dalam ni untuk buat bisnes kat Shopee ni. 

 

Alhamdulillah hasil dia memang lumayan..hehehehe

 

Memang rekomen sangat – sangat lah korang kalau nak start buat bisnes kat shopee guna panduan ni…

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR DALAM EBOOK INI ADALAH: 

  • Step by step Cara Mendaftar di Shopee.
  • Cara setup setting kedai kita supaya lebih menarik dan trusted.
  • Cara buat marketing supaya lebih ramai orang dapat nampak produk kita.
  • Cara buat offer supaya buyer memilih produk kita berbanding produk orang lain.
  • Fungsi-fungsi menarik yang ada di Shopee.
  • Cara buat listing banyak dalam masa sekejap jer.
  • Strategi untuk mendapatkan jualan pertama di Shopee.
  • Cara Aktifkan Free Shipping Program (SSL).
  • Tips dan Trick untuk membuat jualan laju dan berganda.
  • Teknik Segera bagi mendapatkan modal di Shopee.
  • Cara nak kekalkan rating dan maintain sale setiap bulan.
  • Cara menggunakan My Ads Shopee dengan menggunakan minimum kos.
  • dan banyak lagi...

APA YANG ANDA AKAN BELAJAR DALAM EBOOK INI ADALAH: 

1. Kita akan disediakan siap-siap senarai produk yang anda boleh listing (dlm format excel). Anda hanya perlu upload dengan cara bulk upload dalam 5 minit jer semua 200 produk dah ready dalam store Shopee dan edit sikit2 jer. Ini bermakna, anda boleh mula buka akaun Shopee dan terus ada 200 produk di Store anda.. Senang kan? tak payah susah – susah nak buat research lagi dah.

 

2. Kita akan diajar step by step bermula dengan bagaimana nak mendaftar di shopee, tips dan trick berniaga di shopee sehinggalah cara nak dropship 200 produk tersebut. Tak perlu susah2 untuk anda pack dan pos sendiri lagi.

 

3. Kita akan diajar cara berniaga di Shopee secara PART TIME. Tak kisah lah anda masih bekerja ke, tengah ada bisnes lain ke.. anda tetap boleh berniaga di Shopee. Yang paling best, Group Support melalui Telegram juga disediakan. Anda tak perlu risau lagi kalau ada soalan nak tanya.

Berminat untuk mulakan bisnes di Shopee secara dropship?

 

 

Dapatkan ebook Panduan PART TIME Shopee anda sekarang dan hasilkan 4 – 5 angka sebulan.

 

Take it or leave it

NOTE : eBook Panduan Part Time Shopee akan ditutup jualan pada 12/12/2018

Dapatkan segera sebelum jualan ebook ini ditutup!

*Ini adalah peluang anda untuk menambah pendapatan sampingan secara part time walaupun masih bekerja. 

Disclaimer : Artikel yang ditulis di dalam laman web ini adalah sebagai panduan/rujukan. Hasil yang diperoleh oleh setiap individu mungkin berbeza dan mengikut usaha masing – masing. 

All Right Reserved 2018 – www.syabanizainon.com | Panduan Part Time Shopee