Tempahan Pakej Ebay Intelligence!

Terlebih dahulu, saya mengucapkan TAHNIAH kepada anda kerana membuat keputusan yang tepat dengan memilih untuk mendapatkan “Ebook Ebay Intelligence”

Jelaslah bahawa anda seorang yang serius untuk jana pendapatan dari internet melalui peluang-peluang yang terhidang di depan mata anda. Nampaknya, impian yang ingin anda capai bakal dikecapi melalui tindakan seterusnya.

Dan saya di sini amat yakin bahawa anda seorang yang cukup bersemangat untuk berjaya.

Berikut saya mempunyai tawaran yang cukup istimewa untuk anda.

Terdapat 3 pakej pilihan untuk anda:

Pakej A

Ebook Ebay Intelligence

Belajar asas ebay, bagaimana nak setup akaun ebay dan paypal, cara-cara membuat iklan di ebay, membeli barang, membuat kajian produk dan strategi bagaimana nak buat jualan.

Pakej B

Pakej ini merangkumi Ebook Panduan & ia turut mengandungi tools penting untuk bisnes di Ebay anda. Saya sarankan agar anda dapatkan pakej ini.

Ebook Ebay Intelligence

Belajar asas ebay, bagaimana nak setup akaun ebay dan paypal, cara-cara membuat iklan di ebay, membeli barang, membuat kajian produk dan strategi bagaimana nak buat jualan.

Video cara mendaftar akaun terapeak

Ketahui pakej yang sesuai untuk melanggan terapeak software. Durasi video: 4 minit 21 saat.

Video teknik mencari barang hot

Belajar bagaimana nak mengenal pasti barang-barang yang laku keras oleh ebay seller di Malaysia dan bagaimana nak mengintai barang yang dijual Durasi video: 5 minit 12 saat.

Video Baryani Method : ebay Intelligence Academy

Teknik “copy & paste” barang dropship yang sentiasa mendapat permintaan tinggi di ebay menggunakan teknik percuma dan berbayar untuk mendapatkan keuntungan yang lumayan. Dalam video ini juga saya dedahkan bagaimana seorang seller Malaysia menghasilkan jualan lebih RM7000 dalam masa 2 minggu sahaja dengan menjual 1 jenis barang sahaja secara dropship melalui AE. Durasi video: 40 minit 54 saat.

Senarai Supplier UK Europe

Mengandungi lebih 100 senarai pengedar dari UK Europe. Anda jimat masa untuk mencari produk untuk dijual di Ebay!

Senarai Wholesaler / Supplier USA

Mengandungi lebih 400 senarai pemborong & pengedar dari USA. Anda boleh pilih mana-mana pengedar untuk anda hubungi kelak.

Adobe Photoshop Portable

Software ini yang anda perlukan untuk mengubahsuai gambar produk yang anda ingin promosikan di Ebay. Untuk pengetahuan anda, gambar yang berkualiti memainkan peranan penting untuk meyakinkan prospek membeli produk anda. Ia akan membezakan anda dari pesaing-pesaing anda yang lain.

Document Template Follow Up Customer

Membantu anda untuk buat follow up customer di ebay untuk mendapatkan feedback as a seller secara lebih cepat dan membantu menaikkan reputasi perniagaan di ebay lebih pantas.

Document template avatar multiple account

Memudahkan kerja-kerja merekod maklumat akaun-akaun ebay dan paypal anda dengan lebih tersusun dan bersistem. Dengan adanya document ini, masalah pening dengan akaun yang banyak tidak muncul lagi.

400 Niche Berpotensi Di Ebay

Memberikan idea kepada anda barang-barang yang boleh di jual di ebay. Menjadikan kerja-kerja membuat kajian produk lebih mudah dan cepat. Anda telah tahu niche apa yang berpotensi untuk di jual di ebay yang mendapat sambutan yang menggalakkan.

Template Keyword Ebay Feedback (Microsoft word)

Template feedback yang superb. Membantu anda mendapat idea apa feedback yang boleh diberikan apabila membeli dan menjual barang di ebay. Dengan adanya template ini, anda hanya tinggal copy paste sahaja dari template ini.

Ultimate Guide for Dropshipping

Membantu anda mendapatkan panduan khusus bagaimana nak memulakan perniagaan di ebay dan ecommerce website secara dropship. Dengan kos yang minima, risiko rendah dan mengenalpasti supplier yang betul dan salah.

50 Ways to Make Your First Sale

Memberikan idea kepada anda 50 cara untuk membuat jualan pertama secara online.

Group Support di Facebook

Sebagai sebahagian daripada Pakej ini, anda juga akan mendapat bimbingan dan sokongan daripada pasukan kami.

Bengkel Ebay

Untuk pakej ini, semua item yang terdapat pada Pakej B, ada di dalam pakej ini. Cuma bezanya ialah anda boleh hadir ke Bengkel Sehari bersama Tuan Zul Ariffin pada tarikh yang telah ditetapkan.

Melalui bengkel ini, anda boleh belajar secara praktikal bagaimana nak setup akaun ebay dari A to Z, membuat kajian produk, dan membuat product sourcing.

 • Set up akaun ebay, paypal dan terapeak.
 • Strategi membina reputasi DSR (detail seller rating) dalam masa 2 minggu.
 • Teknik membuat kajian produk hot secara manual.
 • Teknik membuat kajian produk hot menggunakan software terapeak.
 • Tips & trick mengelakkan akaun kena suspend.
 • Strategi product sourcing (Mencari supplier).
 • Strategi mendapatkan status power seller dalam masa yang singkat.
 • BONUS: 3 Rahsia supplier ebay seller israel.
 • BONUS: Strategi utk jadi power seller akaun
 • BONUS: Teknik pantas build up DSR dengan cara selamat
 • BONUS: Rahsia dropship 1688

Jika anda rasa pelaburan ini mahal. Cuba bayangkan keuntungan yang bakal anda peroleh di Ebay hasil daripada ilmu yang anda peroleh daripada ebook ini. Income anda mungkin akan jadi lebih berlipat-kali ganda daripada nilai pelaburan ini!

 
 

PS. Sekiranya anda menghadapi sebarang masalah sewaktu melakukan pembayaran atau pengesahan atau mempunyai sebarang persoalan berkenaan tawaran diatas, jangan cemas… hantarkan pesanan anda kepada kami dan kami akan membantu anda. Hubungi melalui emel ini syabanizainon@gmail.com

 
Semoga bermanfaat!

– Syabani Zainon