Cara Jual Barang Direct Dari China

Tahu tak bahawa anda sebenarnya boleh jual barang direct dari China di Shopee?

Ya. Betul. Pada zaman kini, anda boleh direct jual produk dari China terus ke Shopee. 

Samaada anda beli direct dari China untuk kegunaan sendiri, nak beli barang perkahwinan, jual baju kanak-kanak secara online atau pun jual di Shopee, semua boleh!

Fakta yang ramai tak tahu berkenaan import dari China adalah seperti berikut: 

Beli Online

China pun ada laman jual beli online seperti Shopee dan Lazada. So anda boleh beli online sahaja di China terus ke rumah anda.

Kos Masih Murah

Kos beli produk dari China terus ke rumah anda masih murah walaupun China beribu batu dari lokasi anda.

Tak Perlu Beli Borong

Zaman kini, anda boleh beli 1 barang je pun. Tak perlu beli pukal untuk dapat barang murah

Kos Penghantaran Murah

Kos penghantaran hanya RM15 per kg dari China terus ke rumah anda

Beli Apa Sahaja Di China

Anda boleh beli apa sahaja di China kecuali barang terlarang seperti ubat, rokok dan lain-lain. Apa yang ada di Malaysia, ada di China.

Ramai Yang Dah Berjaya Hasil Dari Jual Produk China Jer!

Jika saya nak tunjuk semua testimoni mereka yang berjaya, of course sampai muntah anda nak tengok semua testimoni mereka yang buat cari duit part time dari produk-produk dari China ini. 

Di bawah adalah sebahagian testimoni dari mereka yang beli produk dari China dan jual semula di Malaysia. 

Kini Anda Boleh Jual Produk Direct Dari China Di Shopee! 

Anda tahu tak bahawa sebenarnya anda boleh jual produk direct terus dari China di Shopee?

Pendek kata, apabila anda dapat order di Shopee, anda terus hantar barang dari China ke rumah pelanggan anda. Mudahkan?

Ini kerana kos penghantaran dari China yang murah dan berbaloi-baloi untuk dijual di Shopee. 

Contoh adalah seperti di bawah: 

Produk ini telah mempunyai feedback sebanyak 25. Ini bermaksud sekurang-kurangnya 25 orang telah membeli baju ini. 

Selain itu, anda juga boleh melihat proses penghantaran yang mana bagi produk ini, ia mengambil masa 14 – 21 hari.

Contoh lain adalah seperti di bawah:

Dah Nampak Kelebihan Beli Barang China dan Jual Di Shopee?

Jika anda masih tak nampak kelebihan buat jualan ‘preorder’ ini, I am speechless…

Klik butang di bawah jika anda nak belajar beli barang china atau belajar buat preorder di Shopee atau kedua-duanya sekali.. 

P.S. Tawaran ini dalam masa TERHAD sahaja. Bertindak sebelum terlambat!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*