Bengkel Shopee Lazada 2018

Assalamualaikum dan Salam Hormat buat rakan-rakan pembaca blog saya.

Tahun 2018 adalah tahun yang sangat mencabar.

Mana taknya, dengan isu-isu ekonomi semasa yang makin hari makin menjadi-jadi, membuatkan kos sara hidup meningkat kaw-kaw punya…

Bil eletrik kata nak diturunkan, tetapi mangkin naik, kadar tol yang dicanang sebelum ini akan dihapuskan, tapi sampai sekarang anda masih membayar tol.

Harga barang-barang runcit semakin mahal, barang basah seperti daging, ikan, ayam tak nampak ura-ura akan menurun walaupun dah “0” GST…

Saya amat pasti anda juga akan bersetuju dengan kenyataan saya ini. Ia secara tidak langsung menambah beban yang selama ini kita tanggung.

Gaji Bawah RM3000 sebulan, Serius Tak Cukup…

Dengan nak bayar yuran sekolah anak. Nak sara anak isteri makan minum. Nak belikan pakaian yang mereka selesa & cantik. Nak bawa mereka jalan-jalan. Biasanya tak cukup…

Tapi kita mesti coool!!

Saya percaya majoriti rakyat Malaysia ada masalah kewangan. Namun, orang yang bijak tidak akan lari daripada masalah.

Sebaliknya mereka berfikir, bagaimana cara nak menyelesaikan-nya. Salah satu caranya adalah menambah jumlah ‘Side-Income’ kita…

Kerja tetap anda masih boleh diteruskan. Itu kerjaya utama anda. Apa yang saya nak bongkarkan ni adalah pendapatan sampingan yang boleh menjana sekitar RM5 ribu sebulan…

Nampak menarik kan?

Dengar macam mudah… tapi bagaimana nak tambah pendapatan sampingan tanpa ganggu kerja utama kita?

Cara yang terbaik saat ini ialah …

Memulakan Bisnes Online Dari Rumah Di Shopee & Lazada.

Saya percaya anda sudah biasa dengar nama laman membeli belah online terkemuka di Malaysia iaitu Shopee & Lazada, dan saya percaya anda pernah membeli belah di Lazada ataupun Shopee, betul tak?..
.
Daripda seorang pembeli.. apa kata mulai hari ini anda pula menjadi seorang penjual di Lazada & Shopee?…
.
Inilah salah-satu perniagaan yang…
.
Tidak memerlukan modal runcit yang besar,
Tidak memerlukan kepakaran atau skill yang tinggi,

.
Tidak akan mengganggu waktu bekerja sepenuh-masa anda jika anda seorang pekerja makan gaji di sektor Kerajaan atau Swasta.

Gj_RPMf

Serius Ini Berita Gembira Buat KITA!

Cari income tambahan lebih mudah di Shopee dan Lazada jika nak dibandingkan dengan Facebook, sebab apa?..

  • Tak perlu buat website.
  • Tak perlu buat close sale melalui whatspp.
  • Tak perlu run iklan Facebook ads.
  • Tak perlu pening-pening cari agen tolong jual.
  • Tak perlu buat page facebook.
  • Tak perlu buat ayat menjual yang panjang-panjang.
  • Tak perlu susah-susah cari pembeli.
  • .. dan yang paling BEST tak perlu keluar modal beli stok barang. Kita bisnes cara DROPSHIP je.. he.. he..
prefed-seller-shopee

4 BULAN PERTAMA DI SHOPEE

Alhamdulillah, genab 4 bulan abam berniaga di #shopee. Dari sales 3 angka, 4 angka kini dah 5 angka. Slow-slow kita setup kedai di #shopee.
.
Bulan Pertama = Rm810.50
Bulan Kedua = Rm5,709.70
Bulan Keempat = Rm16,538.59
.
✅ Hampir 80% pelanggan membeli tanpa tanya details product
✅ 10% membeli dengan tanya “ada stock x?”, “size ada x?”, “warna ni ada tak?”, etc.
✅ 10% lagi ada tanya details tentang produk. Fungsi, warranti, cara guna, dan etc.
.
Di shopee ni senang berniaga, hampir semua pelanggan kita boleh straight forward, xder dah nak copypaste skrip macam selalu orang guna utk close sales kat wasap,
.
Oleh sebab tu jugaklah abam selalu cakap, shopee ni adalah salah satu platform yang terbaik untuk orang yang bekerja fulltime nak buat side income.
.
Memang tak akan kacau time korang kerja tu, jangan risau. Ni workflow bagi orang yang bekerja tetap, tapi nak cuba berniaga di shopee:-
.
1️⃣ List produk niaga di shopee
2️⃣ Tunggu order & “Boost” product
3️⃣ Dapat order
4️⃣ Malam process submit order kepada supplyer
5️⃣ Supplyer akan uruskan semua postage
6️⃣ Produk sampai di tangan pelanggan, and payment release
.
Mudah kan?
.

Anda berminat nak BELAJAR berniaga online di Shopee & Lazada?

Anda berminat nak buat bisnes dropship?

Anda berminat nak tambah pendapatan?

JIKA anda berminat NAK MENJANA PENDAPATAN TAMBAHAN DI SHOPEE & LAZADA.. Kali ini saya buka peluang untuk anda pula belajar bisnes.

BENGKEL SHOPEE & LAZADA

Gabungan seminar 1 + 1 yang mana anda mampu untuk membeli DIRECT dari China dan seterusnya membuat jualan di Shopee & Lazada!
.
Jika anda seorang pekerja swasta / kerajaan atau pelajar yang ingin mencari pendapatan tambahan secara santai?
.
Baik! Buat pertama kalinya, seminar Rahsia Import China + Belajar Shopee & Lazada dibuka kepada umum.
.
Seminar ini telah diadakan di seluruh Malaysia sebelum ini namun diadakan secara #TERTUTUP.
.
Dan ini adalah kali PERTAMA ia dibuka kepada #UMUM.
.
Apa yang anda akan belajar dari seminar ini?
.
[✔] Panduan Menjual Di Shopee dan Lazada
[✔] Panduan Menarik Trafik Ke Kedai Shopee & Lazada Anda.
[✔] Integration Di Antara Lazada, Shopee, 11street & Lelong.
[✔] Dropship dan Pre-Order Di Lazada..
.
dan juga..
.
✔ Konsep Asas Import China
✔ Panduan Mencari #TRUSTED Seller di China.
✔ Chat (komunikasi) dengan Seller di China.
✔ Penghantaran Produk Ke Malaysia.. (shipping).
.
Selain itu, kami juga akan menerangkan satu modul yang paling best iaitu, ‘Bagaimana Untuk PRE-ORDER produk anda dari China, terus ke pembeli anda di Shopee!
.
.
.
Nak join? Jom daftar di sini..
.

>>> KLIK SINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT <<<
.
.
Seminar ini akan diadakan pada tarikh seperti di bawah :
.
SHAH ALAM
TARIKH : 7 JULY 2018 (CLOSE)
MASA : 9AM – 10PM
.
SHAH ALAM
TARIKH : 28 JULY 2018 (FULL)
MASA : 9AM – 10PM
LOKASI : Pamawa Hall, No. 9-3, Jalan Nova K U5/K, Subang Bestari, 40150, Shah Alam, Selangor
.
SHAH ALAM
TARIKH : 11 AUGUST 2018 (30 KEKOSONGAN)
MASA : 9AM – 10PM
LOKASI : Pamawa Hall, No. 9-3, Jalan Nova K U5/K, Subang Bestari, 40150, Shah Alam, Selangor

.
KUANTAN
TARIKH : 14 JULY 2018 (CLOSE)
MASA : 9AM – 10PM

.
JOHOR BAHRU
TARIKH : 4 AUGUST 2018 (20 KEKOSONGAN)
MASA : 9AM – 9PM
LOKASI : Showroom Cafe @ Mutiara Square, Taman Mutiara Rini 📍No 39, Jalan Utama 34, Taman Mutiara Rini, 81300, Skudai, Johor Bahru, Johor
.
.
Yuran untuk belajar 2 modul dalam 1 ini hanya RM375.90 shj.
.
Harga yuran ini valid sehingga tarikh yang dimaklumkan sahaja. Selepas itu harga akan kembali ke harga asal iaitu RM510!
.
Apa Yang Anda Akan Dapat Dengan Menyertai #BEMICH?
.
✔ Bengkel Marketplace & Import China.
✔ Ebook Panduan Membuat Jualan Di Marketplace (Channel X Pro).
✔ Ebook Panduan Rahsia Import China.
✔ Facebook Group Support
✔ Menyertai Dropship syarikat PERWIRA SKILLS SDN BHD Dengan Lebih 200+ Produk READY STOCK.
✔ Telegram Group Support (Untuk dropship).
>>> KLIK SINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT <<<
.
P/S : Ramai bekas peserta bengkel Shope sebelum ini sudah mempunyai pendapatan tambahan. Ada yang tambah pendapatan 4 angka sebulan, ada juga yang tambah pendapatan 5 angka sebulan!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*